Als je slim wilt bouwen, moet je slim denken. Om betere kwaliteit en meer waar voor je geld te vinden, moet je voorbij voor de hand liggende oplossingen willen kijken.

Juist daarom kiezen slimme mensen voor SmartPly. SmartPly delamineert niet, heeft geen kwastgaten, inwendige holtes of andere gebreken en is goedkoper dan Triplex. SmartPly wordt verlijmd met watervaste lijm om buitengebruik mogelijk te maken en is dan ook ideaal voor vloeren, daken, wandbetimmeringen, schuttingen, omheiningen en tal van andere toepassingen in de bouw.

Het slimme antwoord op triplex.

Download onze nieuwste SmartPly 3 specificaties:
Vloeren 
Daken 
Wandbetimmeringen 

Ontdek voor welke toepassingen SmartPly te gebruiken is:
Download onze bochure
 

Welke producten kan ik op voorraad houden? Bekijk ons SmartPly assortiment

SmartPly Europe is eigendom van het Ierse Staatsbosbeheer Coillte Teoranta. Coillte's beheer van haar bossen verzekert de duurzaamheid op lange termijn, het behouden van de veelzijdige biodiversiteit en het jaarlijks herplanten van de gevelde bomen.

Al het hout dat wordt gebruikt voor de productie van SmartPly is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen die aan alle criteria van het Forest Stewardship Council voldoen en dus FSC gecertificeerd zijn.Website design by FIFO Digital Media